Produse la moment

Cinstitul Brâu al Maicii Domnului (îl primiți în dar la achiziționarea oricărui produs)

Această prezentare necesită JavaScript.

Cinstitul Brâu al Maicii Domnului de la Mănăstirea Vatoped

(îl primiți în dar la achiziționarea oricărui produs.)

Comandă la nr. de telefon: +373 60 1234 67.

 * * *

CINSTITUL BRÂU AL MAICII DOMNULUI

Această panglică este binecuvântată cu Cinstitul Brâu al Preasfintei Născătoare de Dumnezeu, dăruit în secolul al XIV-lea Mănăstirii Vatoped de către împăratul Bizanțului Ioan al VI-lea Cantacuzino. O veche tradiție a Mănăstirii noastre rânduiește ca închinătorilor să le fie date asemenea brâie, prin care harul Preasfintei Născătoare de Dumnezeu, ocrotitoarea Mănăstirii Vatoped, ajută să se petreacă multe minuni. Cu binecuvântarea Sfântului Brâu al Maicii Domnului se dezleagă mai ales nerodirea pântecelui, multe familii fără copii dobândind astfel prunci. De asemenea, suferinzi de cancer sau alte afecțiuni își regăsesc sănătatea și sunt tămăduiți de boli incurabile.

Credincioșii trebuie să poarte brâul pentru o perioadă de timp, trăind în pocăință și rugăciune, spovedindu-se și împărtășindu-se cu Sfintele Taine. În același chip trebuie să viețuiască și soții fără prunci, care însă pe deasupra se vor nevoi cu post și înfrânare trupească, după putere și de comun acord.

Trăirea duhovnicească sinceră, cu pocăință neîncetată și împărtășire de Harul Tainelor Bisericii trebuie, firește, să fie ținută de-a lungul întregii noastre vieți, atâta vreme cât constituie singurul chip de comuniune și unire cu Dumnezeu, atât în veacul de acum, cât și în cel ce va să vie.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *